Cel mai frumos cadou de ziua numelui Sf. Nicolae

 

Nicoleta Tilinca Asociatia Hakuna Matata

18.5% Complete
1,850 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Hakuna Matata este inregistrata in Romania si este o asociatie non profit dedicata campaniilor umanitare pentru copiii din Romania si Kenya. Activitatea asociatiei urmareste imbunatatirea conditiilor de trai ale grupurilor vulnerabile din care provin majoritatea copiilor din Africa, principala noastra zona de interes, dar si izolat, din Romania, de la nou-nascuti pana la adolescenti crescuti in saracie extreme, orfani si/sau copii cu abilitati speciale.

Hakuna Matata lucreaza in stransa colaborare cu familiile acestora si supervizeaza implementarea tuturor proiectelor la fata locului, atat in Romania cat si in Kenya, impreuna cu echipa de voluntari romani dar si din alte tari din Europa.

Principalele proiecte in care investim sunt cele educationale si sportive, astfel incat "Education Matters" sa fie crezul de la care plecam si ne conduce misiunea. Consideram ca educatia si integrarea sociala, disciplina si lucrul in echipa,  poate aduce o reala schimbare in viata celor aflati in nevoie, dincolo de orice ajutor umatitar care devine implicit, odata cu acceptarea fiecarui caz in parte si intrarea sa in comunitatea Hakuna Matata.

SUSŢIN PROIECTUL

Education Matters

Unul din drepturile copilului este dreptul la educatie si dezvoltare, indiferent de etnie sau religie. 

Sustinem educatia in toate formele ei si credem cu tarie ca “o educatie buna este izvorul intregului bine din lume”!

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

22 Nov 2023

Ioana Valmar

300 RON
22 Nov 2023
20 Nov 2023

Diana Copil

100 RON
Să fie de folos copiilor!
15 Nov 2023

Anca Anca

100 RON
14 Nov 2023
Pentru Bucurie!
13 Nov 2023
Sa fie bine !
09 Nov 2023

Anonymous

200 RON
08 Nov 2023

Anonymous

150 RON
07 Nov 2023
Nicoleta Tilinca : Asociatia Hakuna Matata
Cel mai frumos cadou de ziua numelui Sf. Nicolae